22 dec 2017

Champagne, konfetti-kanon og heksehyl

Tadaaaaah. Her er vi så… dig og mig og den ‘nye gamle blog’.

Optimalt set skulle dette projekt have været skudt i luften med festivitas, champagnepropper, konfetti-kanon og et helt fucking discospillende hornorkester (JO man kan!!)… og så self mig mig mig – der bare trak super sprødt indhold ud af ærmet. Plus naturligvis 100 indlæg klar i skuffen – for a rainy day.
Men det er ikke optimalt – eller rettere – nogle gange skal man bare tage springet – selvom omstændighederne ikke helt er som man ønsker det – så det bliver mere et heksehyl end en festfontæne. Lige nu er handling vigtigere end perfektionisme og to-do lister og speltmel i juleklejnerne.

Så here goes…

Det er her det foregår fremover – og blogspot versionen af ‘Det Sagde Hun Også Igår’ (den gamle tøs) – bliver en saga blot. Til gengæld vil der komme lidt flere menupunkter (med tiden) – men vigtigst af alt: Jeg gøre mit ypperste for at oppe mig lidt på frekvensen…  (det sagde hun ikke igår 😉

Som noget nyt vil det være lidt gæsteskribenter af og til – det skal sgu nok blive godt.

Ses til meget mere – møs møs
Skål for helvede og velkommen <3

 

Del dette til:

Skriv kommentar