31 dec 2017

Fusere, forventninger og farvel 2017

At holde nytår er for mig lidt ligesom at flytte… man tager alt sin gamle bagage og skubber med hen i en ny ramme med forventninger om andre og bedre tider. Vi kan skubbe rundt med både datoer og adresser – men hvis man ikke ændrer lidt på sine tanker og handlinger – vil resultatet forblive det samme. Nogle gange HAR man bare brug for en eller anden slags ‘milepæl’, for at igangsætte nye intentioner og ønsker for retningen i ens liv – og hvorfor så ikke gribe det der kommer?
For et par år siden fik jeg et opkald den 2. januar. Det var en ekskæreste der var sur og ophidset over, at jeg i mit Facebook feed havde sluttet min nytårshilsen med: GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER! Det synes jeg er pissesjovt – og lidt trist – fordi det fortæller rigtig meget om netop hans opfattelse af både mig, situationen – men allermest sig selv. Det havde nemlig INTET med ham at gøre – det har jeg skrevet hvert år lige så længe jeg har været på FB og faktum er, at det er tidsløst og fornuftigt råd, der gælder både fyrværkeri, kærlighed og livet generelt.
I 2017 var mit motto for året: Ik’ mere lunkent pis. Og jeg skal da nok lige love for, at jeg fik hvad jeg bad om… På rigtig mange områder gik det fra lunkent til brandvarmt. Alt har været næsten ekstremt i 2017. Kæmpe store udfordringer på ‘børnekontoen’, en helbredsbrist jeg i bogstavligste forstand ikke havde set komme, omfangsrige opgaver i mit firma for mega fede kunder, masser af gode spændende faglige og personlige relationer – og så noget uforskammet held i kærlighed. Altså både lort og virkelig lækker lagkage.
Lets face it: Jeg vågner jo ikke op i morgen og er en ny superversion af mig selv. (Mere end jeg er i forvejen, that is). Mottoet for 2018 er mildere – men tag ikke fejl – det bunder stadig i ønsket om at flytte overliggeren – og derfor er der noget jeg skal give slip på.
Følgende 3 ting skal blive i året der næsten er gået:
1) For meget snak/tanke – og for lidt handling. (Let røven, Søgaard!)
2) Skyklapper og lunken disciplin – all around.
3) Slappe arme. (Jeg gider det simpelthen ik’ mer)
Adieu, blev der sagt.
Jeg ønsker jer alle en super fremragende og fantastisk nytårsaften <3
Del dette til:

Skriv kommentar