04 feb 2019

Honey, I’m hooooome

via GIPHY

Hvordan laver man et passende comeback, når man lige ‘render et ærinde’ og først vender tilbage 7 måneder senere? Åbner man bare døren og råber: Heeeej Skat – jeg er hjemme!…? Som om ingenting er sket.
Well – uanset om det er passende eller ej, så er det vi prøver, for jeg oooorker faktisk ikke rigtig at uddybe tiden der er gået og hvad den er gået med – men kan ihvertfald konstatere, at jeg savner at spilde mine tanker og ord ned på noget skriv, som ikke har noget som helst med mit professionelle liv at gøre.
Så her er vi igen <3.
En ting, der er det samme som sidst er min ‘problemfyldte adfærd’ omkring mad. (Her mener jeg ikke kun, at jeg nok generelt spiser for meget af den og af og til det forkerte af den). Det er mere det, at jeg ofte føler mig som en 12-årig med kørekort, kreditforeningslån og køkken.
Det har i den forgangne uge resulteret i at jeg:
1) Mandag spildte varm ost ned i mit tastatur – så nu klistrer mellemrums tasten på en ret insisterende måde.
2) Onsdag glemt og gemt noget grønkål så længe, at jeg var ved at lægge en kontorblok øde med stanken. (Sorry guys!)
3) Torsdag lavede varm kakao med flødeskum og var så distræt at jeg stillede koppen i køleskabet.
4) Søndag fiskede 3/4 rådden agurk op af min computertaske… og konstaterer at 4 dage er lige i overkanten med den form for opbevaring.
Man kan være farveblind, talblind og ansigtsblind.
Kan man være køkken-blind?
P.S. Måske er det arveligt? Kommer lige i tanke om at min bror engang lavede pandekager der var SÅ dårlige, at selv hunden kastede op. (Sorry, bro)
Del dette til:

Skriv kommentar