25 feb 2018

Nothing tastes as good as skinny feels…

… har en eller anden vat-rondel-spisende ko udtalt (Kate Moss) – og det passer simpelthen bare ikke. Med mindre det self er ‘skinny kombineret med at man ligger i favnen på Daniel Craig’… men umiddelbart er det jo ikke en kombi, der som sådan virker indenfor rækkevidde.
Jeg har været igang med projekt ‘Afmonter vintersul’ i over 4 uger: Forsøger tappert at indtage andet og mindre mad end det, der har forårsaget kroppens aktuelle tilstand og det går ikke specielt godt – fyi.
Det er egentlig ikke fordi jeg er plaget af vanvids-sult som sådan – det er mere alle de andre grunde til at jeg spiser der giver kvaler – og samtidigt erkendelsen af at det er nogle sygt dybe og sejlivede vaner der skal lægges arm med.
Der er jo vitterligt en milliard ideer, citater, planer, opskrifter og inspirationer nok at hente rundt omkring. Men helt ærligt – det hjælper jo ikke en skid, når man:
  1.  Er udstyret med en rygrad, der er helstøbt i lunken Cocio
  2. Elsker tanken om meal-prep og lækre råvarer… i TEORIEN. Men faktisk synes at man har været på mega overarbejde, fordi man har kogt to æg og skyllet en peberfrugt.
  3. Har brugt det orale kram som trøst i en menneske-alder og ikke rigtig har fundet noget der er HELT lige så effektivt, at sætte i stedet.
  4. Ikke selv med den største lup, kan finde overskuddet og tiden til at træne.
  5. Har Nutella som blodtype
Årh manner – overvejer stadig seriøst om man bare skulle begynde at kæderyge i en alder af 44, overgive mig helt til nikotin-sutten… men altså – gider heller ikke rigtig have den der hønserøvsmund, som nogle damer får når de smøger den.
Måske skulle man bare arbejde intensivt på at få ponchoer og piratbukser med hængerøv tilbage i modebilledet? Lige nu virker det ihvertfald som et mere realistisk projekt.

 

Del dette til:

Comments

  • Anja Skovbo Rønnebro
    27. februar 2018 Svar

    I know that feeling ??? Og det ER bare op ad bakke!! Findes der overhovedet sådan virkelig rigtig lækre ting, som man kan tabe sig af? Jeg synes simpelthen at det er så omstændigt, og helt uden for min mentale rækkevidde!! ??

Skriv kommentar