17 mar 2018

Sus i centrifugen

Indrømmet. Det har stået stille med skriveriet. Nogle gange er det bare pisse svært at dele, hvad der sker i livet og hverdagen.
Lige så vel som jeg har forpligtet mig til at skrive her og være ærlig og ‘ikke blufærdig’ omkring hvad der sker i mit liv – i lige så høj grad skal jeg jo passe på dem der er omkring mig. Ergo – nogle ting kan bare ikke deles her.
Og så er der det der med at passe på sig selv også (pænt dårlig til det stadigvæk.)
Det har ikke været nogle særlige lette uger – så meget kan jeg afsløre – og det har ikke ligefrem været noget, man kunne handle sig ud af. Du ved – smøge ærmerne op og så bare blæse derudaf med ninja-hak og tilbageblæst hår, mens man reparerer livet. Det har mere været et spørgsmål om at ride stormene af (og så vente på udbetalingen af børnepenge).
Det, der er så belastende ved modgang kombineret med modløshed er, at i modsætning til matematikken – så giver minus gange minus IKKE plus.
Fx fejrede jeg 8. marts – Kvindernes Internationale kampdag – med at stå og tude nede i Netto lige midt i primetime – fordi det hele lige blev lidt for meget. Så deeeet.
Langt det meste af tiden elsker jeg mit liv som ‘ladyboss i egen virksomhed’. Men det er aldrig noget der bare lige kan parkeres eller styres med venstre hånd. Det er et 3. megakrævende barn (med very special needs), der skal passes og plejes og som i perioder ikke lige giver så meget som et kram eller et lille møs tilbage.
Forleden sad jeg endnu engang og svælgede i DR-programmet ‘Løvens Hule’. Jeg har de første par sæsoner syntes, at det var for hårdt et koncept: 5 succes- og talentfulde mennesker, der sidder og ‘mental-suler’ håbefulde iværksættere. Voksenmobning i bedste sendetid.
Men jeg flytter mig også (åbenbart og heldigvis) – udvikler og modner mit eget iværksætter mindset. Får nye målsætninger på min virksomheds vegne, drømmer større og mere modigt…
Derfor har jeg flyttet fokus fra ‘ofrene’ til ‘bødlerne’, og forsøger at suge lidt guldkorn ud af de kloge (og ikke kloge) ting de siger og mener.
Den famøse Jesper Buch er nok den hårdeste nød af de 5 – og jeg er sgu ikke sikker på at han og jeg ville være et optimalt makkerpar. MEN – han HAR faktisk en ret fed hidsig energi – og ofte gode pointer: I tirsdags udtalte han fx, at som iværksætter er ens liv én lang brandslukning.
Plet-skud. I hear you, Bugge!
Summa summarum. Livet på godt og ondt suser afsted. Nogle dage håndteres det. Andre dage kun lige akkurat…
Del dette til:

Skriv kommentar